Bunaseara,
Va rog sa imi spuneti daca se poate preschimba cartea de identitate (a2a carte - schimbarea celei de la 14 ani) in Bucuresti, daca eu sunt din Buzau?
Mentionez ca am 2 locuri de munca (cu contract/dovada bineinteles) in Bucuresti si nu pot ajunge in cursul saptamanii unde am domiciliul. Nu am nici viza de flotant in Bucuresti nici adresa oficiala - stau cu chirie.
Stiu ca legea spune ca in unele cazuri se elibereaza de la cea mai apropiata sectie.. e adevarat? va rog sa imi spuneti multumesc anticipat.
Va multumesc. Cu siguranta nu pun la indoiala cunostintele dvs. dar trebuie sa intreb sunteti 100% sigur ? Pentru ca am inteles ca legea spune ca in unele cazuri (e.g. cazul meu) se pot elibera la cea mai apropiata sectie de evidenta a populatiei...
Pentru obtinerea unei noi carti de identitate trebuie sa prezentati un act de proprietate a unui imobil (in Buzau) sau sa aveti acordul unui proprietar de imobil din Bucuresti pentru a vi se elibera o carte de identitate cu domiciliul pe proprietatea sa.
Are dreptate @adrianmarin.