avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... preschimbare carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

preschimbare carte identitate

Bunaseara,
Va rog sa imi spuneti daca se poate preschimba cartea de identitate (a2a carte - schimbarea celei de la 14 ani) in Bucuresti, daca eu sunt din Buzau?

Mentionez ca am 2 locuri de munca (cu contract/dovada bineinteles) in Bucuresti si nu pot ajunge in cursul saptamanii unde am domiciliul. Nu am nici viza de flotant in Bucuresti nici adresa oficiala - stau cu chirie.

Stiu ca legea spune ca in unele cazuri se elibereaza de la cea mai apropiata sectie.. e adevarat? va rog sa imi spuneti multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 20:53, 6 Mai 2011
Nu se poate ... CI o puteti ridica numai personal de SPCLEP de pe raza de domiciliu a dvs. .
Va multumesc. Cu siguranta nu pun la indoiala cunostintele dvs. dar trebuie sa intreb sunteti 100% sigur ? Pentru ca am inteles ca legea spune ca in unele cazuri (e.g. cazul meu) se pot elibera la cea mai apropiata sectie de evidenta a populatiei...

multumesc
Pentru obtinerea unei noi carti de identitate trebuie sa prezentati un act de proprietate a unui imobil (in Buzau) sau sa aveti acordul unui proprietar de imobil din Bucuresti pentru a vi se elibera o carte de identitate cu domiciliul pe proprietatea sa.
Are dreptate @adrianmarin.

Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2011
ContSters196669, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare act de identitate GabrielaElla GabrielaElla Buna ziua, In cazul in care ma aflu in Bucuresti iar domiciliul meu este in Tulcea, pot sa imi schimb buletinul aici? Mentionez ca maine imi expira actul de ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut alexlacatus alexlacatus Buna ziua. Azi am piedut o mapa importanta in care se afla, din pacate si certificatul de nastere. Problema este ca eu sunt dintr-o localitate apropiata de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant in vedrea sustinerii exam auto larisa82 larisa82 Buna ziua! 1)De unde pot obtine viza de flotant? 2) Cate zile e valabila? Ce trebuie sa fac cand expira valabilitatea ei pentru a figura din nou la ... (vezi toată discuția)