avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Informatii date personale reale pentru lucrarea de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Informatii date personale reale pentru lucrarea de licenta

Buna seara,
scriu o lucrare de licenta in care am nevoie de datele de nastere ale sotilor. Stiu ca informatiile de la starea civila sunt confidentiale..... deci de unde as mai putea face rost de niste astfel de date?
Astept cu mare interes un reply.
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 11:33, 7 Mai 2011
In lucrarea Dvs. de licenta nu sunt admise si date fictive? Verifica profesorul aceste informatii ? Care este subiectul acestei lucrari,daca nu sunt prea indiscreta ?
Va multumesc.
Daca va intereseaza in scopuri agregat statistice, de genul varsta media la casatorie, diferenta de varsta intre soti, puteti gasi statisticile deja realizate pe site-ul INS - anuarele statistice. Nu cred ca puteti gasi undeva datele brute, daca de exemplu vreti sa testati daca anumite zodii se casatoresc mai des decat altele :P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletine statistice de nastere, casatorie si deces ione21 ione21 Buna ziua. Dupa ce se intocmeste buletinul statistic de nastere, casatorie sau deces de catre ofiterul de stare civila, dupa, caz,cui ramane acesta? ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licenta - probleme cu cerintele profesorilor krokodil3 krokodil3 Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca nu este locul ideal pentru a posta problema mea, dar am vazut ca erau si alte posturi despre problemele ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata pe cineva care publica niste poze fara voia mea? ContSters192905 ContSters192905 O anumita persoana vrea sa publice niste poze personale ale cuiva,dar fara voia persoanei respective,se poate da in judecata persoana respectiva? (vezi toată discuția)