avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen de emitere a rezolutiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen de emitere a rezolutiei

exista in lege termen de eliberare a rezolutiei intrun caz penal-vatamare corporala din culpa- (recomandare de la politie cu NUP, partile implicate sunt impacate) de catre un porcuror

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:22, 8 Mai 2011
Din cate cunosc este de 30 de zile de la pronuntarea hotararii.
Exista posibilitate legala de a cere sau a ruga pe procuror sa elibereze Rezolutia - dupa 30 de zile ?
Mergeti cu un memoriu in audienta la primul procuror al parchetului care supravegheaza urmarirea penala si solicitati-i prin acesta sa vi se prezinte stadiul urmaririi penale si totodata sa urgenteze prin atributiile sale urgentarea finalizarii acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns parchet VONPAUL006 VONPAUL006 Am depus o plingere la parchet in martie 2011. Nu am primit raspuns nici pina acum. Am fost de trei ori in audienta. Am facut in acest ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc rezolutia? nedelcu catalin nedelcu catalin buna ziua as vrea sa stiu si yo cat dureaza pana i-mi trimete rezolutia la un dosar in care am avut accident care sa produs cu victima(ranire). aq dosaru meu e ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului utilizatorDragos utilizatorDragos Buna ziua , sunt cercetat pentru fuga de la locul accidentului , eram intr-o localitate si un biciclist nu a vazut ca eram in depasirea lui si a incercat sa ... (vezi toată discuția)