buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca e posibil sa mi se elibereze nota de lichidare cand eu sunt in concediu de odihna. ma aflu in co pentru ca eu, cand mi-am dat demisia, am cerut sa lucrez numai 4 ore pe zi - trebuia sa preiau postul unde urma sa plec. nu mi s-a aprobat asa ca am preferat sa intru in co, iar luni ma duc la sediul firmei sa predau masina si telefonul. concediul meu se termina pe 15 iul si, odata cu el, si contractul de munca. as dori sa fac nota de lichidare luni, este posibil? va multumesc
In concediul de odihna contractul de munca nu este suspendat si chiar daca ar fi fost asa, nota de lichidare atesta doar ca salariatul nu are debite (datorii) catre societate, a predat bunurile ce i s-au dat in primire, s.a. In consecinta, in opinia mea, inspectorul de resurse umane sau contabilitatea, dupa caz, va poate intocmi nota de lichidare.
Relatarea dvs. e cam confuza. Nota de lichidare este un document care atesta datoriile dvs. catre firma (vezi ca a spus colegul Valentin) si nu vad ce va deranjeaza ca este intocmita in timp ce dvs. sunteti in concediu de odihna.
Problema cu cele 4 ore de munca plus 4 ore sa va cautati de lucru este valabila in cazul concedierii (cand vi se dasface contractul individual de munca din initiativa angajatorului).
Dvs. ati demisionat si in perioada preavizului contractul individual de munca isi produce efectele. Daca vi s-a aprobat concediu de odihna in aceasta perioada este bine, stie angajatorul de ce a facut-o: sa nu va ma compenseze in bani concediul de odihna neefectuat.
Dvs. va duceti luni sa vi se dea actele ce se dau la plecare, printre care si nota de lichidare.
Care este totusi problema care nu va convine?:-/
fisa de lichidare se poate intocmi si in interiorul perioadei concediului de odihna, insa cel mai corect este sa fie intocmita in ultima zi de lucru, sau dpa incetarea raporturilor de munca.
Este posibil??!??!
georgika
Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)