buna zioa va scriu cu o speranta ca din raspunsurile dvs ma pot ajuta in necazul meu ,am un nepot pe care l-am crescu de mic si eu neavind copiiam sperat ca el ma v-a ajuta cum se zice la batrinete.Am 46 de ani si de 5ani sint operatde arteroscleroza si acum boala arecitivat trebiu sa ma operez din nou dar am o pensie de 430 ron si nici un ajutor .Va scriu cazul meu pentru ca nepotul meu e inchis pentru o fapta care nici el nu stie bine daca a comiso ,in fine are de ispasit o pedeasa de 7,jumate pentru tentativa de omor din care a facut 2,ani ce intrbare am eu ,ca unchi din partea mamei (fratele mamei) pot face un memoriu la presedentie sau cerere de gratiere pentu el pentru o eliberare conditionata sau gratiere ce acte am nevoie el are si un copil de 2ani sau sa merg in audienta la presedinte nustiu ceva care sa-l ajute sa vina acasa la rindul lui sa ma ajute si pe mine si familia lui Am parcurs toate caile de atac in justitie dar nu am avut sanse pentru ca nu sint bani necesari pentru ca el sa fie bagat in seama de cineva ,deoarece fapta a facuto impreuna cu un prieten si el e la puscarie fiind mai amarit si prietenul avind bani e acasa in libertate .Va rog mult sa ma ajuta-ti cu un sfat daca se poate va multumesc.
Cu regret pentru situatia d-voastra dar fiind o fapta atat de grava, dupa cum ati vazut ca au reactionat si institutiile statului, nu puteti face nimic. In alte ordine de idei sunteti o persoana destul de tanara, 46 de ani, iar boala pe care o aveti se tine in frau pe langa medicamente, si cu regimul alimentar, fara carne, grasimi, bautura, tigari, etc. Altfel, puteti sa va operati de multe ori, fara nici un rezultat.
Ganditi-va la cel mic poate merita sa faceti acest efort mai ales alimentar!
Nimeni nu va ia dreptul de a face si un memoriu presedintelui, puteti sa-l faceti, dar sa nu va faceti iluzii prea mari!
da sint de acord cu dvs dar boala mea nu prea e de operat de multe or pentru ca am bayppas pus in aorta inimii si am riscul s imi amputeze piciorul pentru ca singele nu mai curge prin vene. Reactia institutiilor statului a fost de respingere pentru ca eu nu am depus nici un act la dosarul lui .Si cum legile la noi sint facute sa fii si batit si cu bani luati sa mai faci si puscarie asa aa fost nepotul meu .Fapta nu cred ca a fost atit de grava dar cineva trebuia sa faca puscarie ca sa scape cine trebuie va multumesc ,copilul nu e al meu e al lui nepotul meu .
nu cred sa aveti succes cu un memoriu.
incercati sa obtineti un ajutor de handicap pt dvs.
copilul nu are mama ? aceasta poate obtine un ajutor pt ca tatal copilului e inchis si dansa il creste singura.
Sunt omeneste alaturi de dvs , in clipele grele prin care treceti.
Dvs trebuie sa intelegeti ca respingerea problemelor dvs de catre organele statului , nu se refera la dvs , la situatia grea pe care o aveti.
Respingerea organelor statului , se refera , dupa cum cred ca ati inteles , la fapta de mare gravitate (fapta de violenta) , de care este acuzat nepotul dvs.
Probabil ca probatoriile administrate in cauza sunt de natura de a fi evidente in dovedirea vinovatiei acestuia in savarsirea faptei.
Este greu de discutat despre acest subiect , fara a cunoaste continutul dosarului.
In alta ordine de idei , chiar daca ar exista motivele umanitare , care pot fi invocate in sprijinul nepotului dvs , in formularea unei eventuale cereri de gratiere personala , adresata Presedintiei , nu cred ca aceasta va fi admisa , tocmai datorita gravitatii faptei.
Imi pare rau...
Copilul are mama dar ajutor nu are dreptul sa primesca pentru ca locuieste cu bunica ei si aceasta are 300ron pensie pentru mine am obtinut o pensie de 430 ron nu mai stim ce putem face pentru ca ne e foarte greu si de avocati ne-am saturat pentru ca ne mint si altceva nu fac .va multumesc dar aceasta era ultima varianta a noastra sa il ajutam si pe el .