avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la concediu de studii platit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la concediu de studii platit

buna ziua,

sa mi raspunda si mie cineva, in ce conditii si ce baza legala exista pentru concediu de studii platit si pentru ce perioada pentru sustinerea lucrarii de licenta?
mentuionez ca sunt functionar public de executie.

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 7 Februarie 2024
Buna dimineata. Am terminat seralul avum doi ani. Lucrez la firma la care sunt de 4 ani. Anul avesta vreau sa dau bacul sa pot face o facultate si sa fac ceea ce imi place. Vreau sa stiu daca am dreptul si cat timp, zile libere ca sa pot sa ma pregatesc pt bacalaureat. Cu plata, fara plata, in 75% . Va multumesc
Concediul de studii. Conditii de acordare, cine poate beneficia de el si durata maxima
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru studii raluca-andrei raluca-andrei Buna ziua. Doresc sa ma ajutati in legatura cu dreptul de a dispune de concediu platit pentru realizarea studiilor doctorale. Domeniu in care lucrez - ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii mikinikimiki mikinikimiki cum pot beneficia de concediu de studii fiind angajat la IGSU pentru finalizarea cursurilor de master? Va multumesc.:( (vezi toată discuția)
Concediu pentru studii puni puni Buna seara. Sunt salariata la o institutie de stat si urmez (din proprie initiativa cursurile unei scoli postliceale). Intrebarea mea este daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)