avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii SEAP

Buna seara!Lucrez in sistemul bugetar ca administrator.Am preluat achizitiiIe in SEAP dupa ce colega care se ocupa de acest lucru a intrat in concediu de ingrijirea copilului si acum m-am confruntat cu o problema:am achizitionat de la o firma din Craiova un proiector care a avut in oferta un ecran de proiectie gratis.Dupa ce l-am primit ,din contabilitate mi se spune ca e o ordonanta de urgenta care interzice achizitionarea acestuia.Am sunat la respectiva firma si mi se spune ca nu pot returna produsul deoarece se considera un contract incheiat intre parti din momentul accesarii comenzii in SEAP.Cum pot sa rezolv problema ca sa nu am probleme cu auditul ?Pot returna produsul ,dar cum procedez cu achizitia care apare in SEAP?Va multumesc.!

Cel mai recent răspuns: diana.angearu@yahoo.com , utilizator 19:05, 7 Mai 2011
Ce fel de proiector este? pentru ce? de ce ti se spune ca este interzis?
Bunurile circula liber in comert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice karla1961 karla1961 Buna seara!Lucrez in sistemul bugetar ca administrator.Am preluat achizitiiIe in SEAP dupa ce colega care se ocupa de acest lucru a intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa seap-solicitare explicatii de la un tert gabrielspp gabrielspp Sunt autoritate contractanta.Dupa ce am achizitionat un produs din catalogul electronic SEAP de la un operator economic X,dupa o ora primesc de la un alt ... (vezi toată discuția)
Contract sau seap ? ana500 ana500 Buna ziua . Vreau sa ma lamuresc si eu cu un aspect daca ma puteti ajuta . Lucrez intr-o institutie publica - o scoala . Achizitiile le facem prin SEAP ... (vezi toată discuția)