avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Motocicleta - problema trecere pe nume
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Motocicleta - problema trecere pe nume

Am cumparat o motocicleta si am facut contract de vanzare cumparare de mana, iar propietarul urma sa mi dea actele care mai erau necesare pentru a-mi trece motocicleta pe nume de la primarie si fisc acuma in martie deoarece nu si platise impozitele si m-a rugat sa i acord un ragaz pentru a face acest lucru, acesta a plecat din tara si nu mai dau de el ..... talonul mi l-a dat dar cartea de identitate a ramas la el(nu am decat o copie), exista vreo modalitate de a mi-l trece pe nume fara acele hartii de la fisc si carte?as putea sa cartea pierduta ? va rog sa ma ajutati daca stiti vreo solutie sau situatii similare.
multumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme radiere/inscriere motocicleta! VisanGabriel VisanGabriel Salut, Am cumparat in luna iulie o motocicleta...am facut contract de vanzare cumparare in 3 exemplare 2 sunt la mine unu la propietar,mi-a predat cartea de ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare moto al 3-lea proprietar cozsmin2 cozsmin2 Salut o sa cumpar o motocicleta ( enduro ) are deja 3 propietari , ultimul propietar nu e trecut in acte ci are contract intre el si propietarul nr ... (vezi toată discuția)