pentru modificarea timpulu de lucru si a salariului trebuie intocmit un act aditional la CIM, problema e ca nu stiu unde se inregistreaza acest act aditional, ca in revisal nu e trecut timpul de lucru si nuci salariul
pentru modificarea timpulu de lucru si a salariului trebuie intocmit un act aditional la CIM, problema e ca nu stiu unde se inregistreaza acest act aditional, ca in revisal nu e trecut timpul de lucru si nuci salariul
In REVISAL nu se pot introduce salariile , urmeaza sa apara o noua versiune a cestui program ...
intreb si eu: in noul cod al muncii se spune ca orice act aditional poate fi intocmit in max 20 zile lucratoare de la data aparitiei modificarii. si in revisal cand trebuie sa-l declar? nu inainte cu 1 zi de a intra in vigoare?
In REVISAL termenele sunt urmatoare:
- incheierea unui c.i.m. : cel târziu în ziua lucratoare anterioara începerii
activitatii de catre salariatul în cauza .
- incetarea c.i.m. : la data incetarii c.i.m.
- modificarea de durata c.i.m., timp de munca , functie etc. : in termen de 5 zile de la data la care au intervenit modificari ale acestor elemente.
Revisal
Tania D
orice modificare a contractului individual de munca se comunica salariatului cu 15 zile inainte, prin act aditional, se inregistreaza in Revisal cu o zi ... (vezi toată discuția)