avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrarea unui act aditional la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrarea unui act aditional la CIM

pentru modificarea timpulu de lucru si a salariului trebuie intocmit un act aditional la CIM, problema e ca nu stiu unde se inregistreaza acest act aditional, ca in revisal nu e trecut timpul de lucru si nuci salariul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 16 Mai 2011
In revisal aveti modificare tipm, din norma intreaga in contract cu timp partial. Facti act aditional.
cipdum a scris:

pentru modificarea timpulu de lucru si a salariului trebuie intocmit un act aditional la CIM, problema e ca nu stiu unde se inregistreaza acest act aditional, ca in revisal nu e trecut timpul de lucru si nuci salariul

In REVISAL nu se pot introduce salariile , urmeaza sa apara o noua versiune a cestui program ...
intreb si eu: in noul cod al muncii se spune ca orice act aditional poate fi intocmit in max 20 zile lucratoare de la data aparitiei modificarii. si in revisal cand trebuie sa-l declar? nu inainte cu 1 zi de a intra in vigoare?
In REVISAL termenele sunt urmatoare:
- incheierea unui c.i.m. : cel târziu în ziua lucratoare anterioara începerii
activitatii de catre salariatul în cauza .

- incetarea c.i.m. : la data incetarii c.i.m.

- modificarea de durata c.i.m., timp de munca , functie etc. : in termen de 5 zile de la data la care au intervenit modificari ale acestor elemente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal Tania  D Tania D orice modificare a contractului individual de munca se comunica salariatului cu 15 zile inainte, prin act aditional, se inregistreaza in Revisal cu o zi ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca Dinush Dinush Un act aditional de prelungire a contractului individual de munca se transmite in revisal cu o zi inainte de prelungire sau se poate si in aceeasi zi? (vezi toată discuția)
Transmitere revisal neon butterflies neon butterflies daca cererea de incetare a cim cu acordul partilor este facuta incepand cu data de 30.05.2011, in cat timp trebuie despus revisalul? (vezi toată discuția)