avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Caut un formular
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Caut un formular

Caut un formular tipizat pt a depune o plangere la CEDO, la care in locul limbii romane de jos sa fie cu limba portugheza, ca sa nu mai traduc cuvant cu cuvant, nici nu stapanesc bine portugheza, ma poate ajuta cineva?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CRISTY40 , utilizator 23:23, 8 Mai 2011
cautati pe site-ul UE.
Pentru ca actiunea sa fie admisibila,intruniti conditia principala ,respectiv parcurgerea tuturor instantelor nationale?
de regula actiunea se redacteaza intr-o limba de circulatie,respectiv engleza,
franceza
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
goe_07, utilizator
am cautat pe o gramada de site-uri, din pacate nu am fost inspirat, care este site-ul UE? va multumesc
am parcurs toate fazele domnule,stiu ca se redacteaza in una din limbile oficiale,dar cum eu am toate documentele in portugheza.....ma duc in prima faza pe portugheza
CRISTY40 a scris:

am cautat pe o gramada de site-uri, din pacate nu am fost inspirat, care este site-ul UE? va multumesc

Site-ul oficial al Uniunii Europene:
[ link extern ]

Si aici site-ul CEDO:
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Procedura de a sesiza curtea europeana de justitie in materia dreptului muncii ContSters152796 ContSters152796 Care este procedura de sesizare a curtii europene de justitie in materia dreptului muncii, in speta cu privire la drepttul exclusiv al angajatorului de a ... (vezi toată discuția)
Portal cedo CRISTY40 CRISTY40 Am un dosar la CEDO, a carui nr de inregistrare l-am primit in Iunie anul curent,exista vreun portal in care pot sa verific dosarul? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cedo anablu anablu cererea de admisibilitate trebuie sa fie in engleza?sau franceza? adica primul pas sau nu conteaza. (vezi toată discuția)