avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura pe bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura pe bilant

Pentru o societate SRL cu activitatea suspendata din anul 2009 si regim derogatoriu mai este nevoie de avizul unei persoane autorizate CECCAR pe bilant 2010?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:49, 8 Mai 2011
Conform OMFP 2870/2010 situatiile financiare aferente anului 2010 trebuie sa aiba inscrise numele si prenumele persoanei care le-a intocmit si calitatea acesteia (director economic sau contabil sef) sau o alta persoana autorizata conform legii , membra CECCAR .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi autorizate pt bilanturile la decembrie 2009 Goanga Goanga Va rog sa-mi dati mai multe informatii din tara privind urm. problema : sunt PFA contabil autorizat, membru al CECCAR cu cotizatia la zi. Cu toate acestea, ... (vezi toată discuția)
Bilant nicolle25 nicolle25 Buna seara, Sunt economist de meserie. O cunostinta m-a rugat sa-i intocmesc bilantul, desi nu eu ii tin contabilitatea. A avut un contabil dar.....nu stiu ... (vezi toată discuția)
Meseria de contabil = discriminare?! CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna ziua, As vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: As vreau sa stiu daca ma pot ocupa pe firma mea pur si simplu de contabilitate si pregatire ... (vezi toată discuția)