avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant

Buna seara,

Sunt economist de meserie. O cunostinta m-a rugat sa-i intocmesc bilantul, desi nu eu ii tin contabilitatea. A avut un contabil dar.....nu stiu exact ce s-a intamplat. Cert este ca trebuie facut bilantul si mi-a sugerat mie acest lucru. Intrebarea mea este: pot trece la intocmit "13--ALTA PERSOANA IMPUTERNICITA, POTRIVIT LEGII" avand in vedere ca nu am un contract incheiat cu el? Si putem face o imputernicire conform careia eu ii intocmesc bilantul. Va rog sa ma indrumati cum este mai bine.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 10:10, 8 Februarie 2011
APROBAREA, SEMNAREA ªI PUBLICAREA SITUAŢIILOR FINANCIARE ANUALE

321. – (1) Situaţiile financiare anuale se întocmesc şi se publică, potrivit legii, în moneda naţională.
(2) Situaţiile financiare anuale sunt semnate de persoanele în drept, cuprinzând:
- numele şi prenumele persoanei care le-a întocmit, înscrise în clar;
- calitatea acesteia (director economic, contabil-şef sau altă persoană desemnată prin decizie scrisă de administrator, persoană autorizată potrivit legii, membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România);
- numărul de înregistrare în organismul profesional, dacă este cazul.
Multumesc frumos

Sa inteleg ca se poate daca administratorul ma imputerniceste, nu ?
se poate numai daca va angajeaza.

merge si un cim, perioada determinata, sa zicem o luna, timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meseria de contabil = discriminare?! CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna ziua, As vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: As vreau sa stiu daca ma pot ocupa pe firma mea pur si simplu de contabilitate si pregatire ... (vezi toată discuția)
Semnatura bilant si sit financiare 2011 vasilica53 vasilica53 Buna ziua.Am studii superioare economice cu licenta,am contract de voluntariat cu trei prieteni la care le fac numai evidenta sintetica si balanta cate 3-4 ore ... (vezi toată discuția)
Administrator, asociat unic, fara cim poate semna bilantul contabil sevenx sevenx Buna ziua, In cazul unui SRL fara angajati in care asociatul este si administrator, are studii economice superioare insa nu este angajat in propria-i ... (vezi toată discuția)