Buna ziua.Am studii superioare economice cu licenta,am contract de voluntariat cu trei prieteni la care le fac numai evidenta sintetica si balanta cate 3-4 ore pe luna,pot sa semnez bilantul pentru 2011.Multumesc mult pentru raspuns si fff pentru un raspuns ugent.Rog de asemmenea sa stiu daca sunt functionar public pot sa fac asa ceva?#-o
Puteti semna la "alta persoana imputernicita, potrivit legii".Nu mai e in vigoare legea care interzicea functionarilor publici sa obtina venituri din alte surse.
Si oricum, voluntariatul nu s-ar incadra la asa ceva;)
Situaţiile financiare anuale sunt semnate de persoanele în drept, cuprinzând şi numele şi prenumele, în clar, al acestora. Rândul corespunzător calităţii persoanei care a întocmit situaţiile financiare anuale se completează astfel:
- director economic, contabil-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie, potrivit legii;
- persoană fizică (expert contabil) sau juridică (societate comercială), autorizată potrivit legii, membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.
Nu cred ca in baza contractului de voluntariat puteti semna bilanturi.