Cu ceva timp in urma am cumparat un apartament in Drumul Taberei, iar vechii proprietari dispuneau de un loc de parcare de care eram foarte interesat. Proprietarii au fost de acord sa mearga cu mine la ADP pentru renuntarea in favoarea mea ( locul de parcare fiind platit pana la sfarsitul anului in curs ). Pentru acest lucru imi trebuia o adeverinta de la asociatia de locatari pe care nu am reusit sa o obtin pentru ca principala persoana interesata de acel loc de parcare era Administratorul asociatiei de locatari. Am fost zilele trecute la ADP si am depus actele necesare cu precizarea pe adeverinta ca Administratia refuza a-mi acorda aceasta adeverinta dar locul fusese luat deja de acesta pe baza unei adeverinte cum ca vechea proprietara nu ar mai fi locuit acolo din data de 9 a lunii trecute, ceea ce dupa parerea mea se poate numi abuz de putere si fals in acte, pentru ca proprietara a locuit pana pe data de 25 a lunii trecute fiind inca prezenta in contractele de utilitati si intretinere, iar adeverinta de renuntare pe care am dus-o eu era semnata actual si eram acolo cu proprietara de fata.
Ce pot face in acest caz? cel putin as dori sa fac acest om sa plateasca pentru abuzul respectiv.
Va multumesc mult.
Si aceasta contestatie unde trebuie facuta? la ADP? iar actele doveditoare presupun ca ar fi declaratia fostei proprietare, plus dovada platii pe tot anul plus o factura de curent etc. ?
Loc de parcare
Avr Andreea
In urma cu un an la insistențele locatarilor s.a cerut catre administrator sa se faca schița cadastrale pe locurile de parcare pt a fii atribuite. Zis si ... (vezi toată discuția)