Va rog frumos, imi spuneti ce cod caen trebuie folosit pentru servicii de infiintari firme, puncte lucru, etc?
Trebuie sa ai o anumita specializare? Sa fii jurist, sau avocat?
A mai intrebat un coleg de-al d-voastra, se pare ca este la moda aceasta intrebare daca nu cumva light_ si-a schimbat contul....
Cititi legea 51/1995 si gasiti acolo raspunsul!
(imi cer scuze daca nu am voie sa pun linkul asa). dar am unele nelamuriri, auzind mai multe pareri si citind chiar aici pe forum mai multe discutii.
Va multumesc pentru indrumarea dumneavoastra.
A mai intrebat un coleg de-al d-voastra, se pare ca este la moda aceasta intrebare daca nu cumva light_ si-a schimbat contul....
Cititi legea 51/1995 si gasiti acolo raspunsul!
Stimata @Cristea Marina ,in forum incercam sa ajutam participantii la discutii raspunzand concret ,nu oferindu-le o lege pe care sa o studieze singuri acasa.
Problema cu codurile care trebuie sa le autorizati pentru o asemenea activitate este din punctul meu de vedere la limita legii, daca nu aveti studii juridice sau economice ori nu aveti o colaborare cu cineva cu studii adecvate. La urma urmei cunostintele in domeniu fac diferenta daca doriti sa va lansati pe piata. Majoritatea societatilor de acest gen au autorizat ca obiecte de activitate pentru aceasta activitate urmatoarele:
7022-Activitati de consultanta in management
8219- Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat