avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen servicii - infiintare firme?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen servicii - infiintare firme?

Buna seara,

Va rog frumos, imi spuneti ce cod caen trebuie folosit pentru servicii de infiintari firme, puncte lucru, etc?
Trebuie sa ai o anumita specializare? Sa fii jurist, sau avocat?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 10:00, 9 Mai 2011
A mai intrebat un coleg de-al d-voastra, se pare ca este la moda aceasta intrebare daca nu cumva light_ si-a schimbat contul....
Cititi legea 51/1995 si gasiti acolo raspunsul!
Eu am mai gasit un raspuns aici, www.avocatnet.ro/content/for...

(imi cer scuze daca nu am voie sa pun linkul asa). dar am unele nelamuriri, auzind mai multe pareri si citind chiar aici pe forum mai multe discutii.
Va multumesc pentru indrumarea dumneavoastra.
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
daniel2011, utilizator
Cristea Marina a scris:
A mai intrebat un coleg de-al d-voastra, se pare ca este la moda aceasta intrebare daca nu cumva light_ si-a schimbat contul....
Cititi legea 51/1995 si gasiti acolo raspunsul!

Stimata @Cristea Marina ,in forum incercam sa ajutam participantii la discutii raspunzand concret ,nu oferindu-le o lege pe care sa o studieze singuri acasa.
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Problema cu codurile care trebuie sa le autorizati pentru o asemenea activitate este din punctul meu de vedere la limita legii, daca nu aveti studii juridice sau economice ori nu aveti o colaborare cu cineva cu studii adecvate. La urma urmei cunostintele in domeniu fac diferenta daca doriti sa va lansati pe piata. Majoritatea societatilor de acest gen au autorizat ca obiecte de activitate pentru aceasta activitate urmatoarele:
7022-Activitati de consultanta in management
8219- Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati firma consultanta cod 7022?? light_207 light_207 Buna ziua, 1. O fimra de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa infiinteze SRL-uri, SRL-D-uri, puncte lucru, cesiune parti sociale, majorare capital, ... (vezi toată discuția)
La care cod din caen se incadreaza serviciile de infiintare de sc, srl, af, pf? florin89 florin89 1) Pentru ca o firma sa presteze asemenea servicii, inclusiv redactare de statute, modificari sau orice activitate care tine de legatura dintre client si ORC, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pregatire acte inmatriculari auto ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Trebuie autorizatii speciale pentru a desfasura urmatoarele activitati: pregatire dosare, completate formularele ... (vezi toată discuția)