avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Activitati firma consultanta cod 7022??
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Activitati firma consultanta cod 7022??

Buna ziua,

1. O fimra de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa infiinteze SRL-uri, SRL-D-uri, puncte lucru, cesiune parti sociale, majorare capital, etc, in cateva cuvinte, tot ce tine de modificarile aparute intro firma?
2. O firma de consultanta - cod caen 7022 - poate face contract de prestari servicii (sau de consultanta????? care din ele?) ca sa mentina relatiile dintre beneficiar si clientii sai? (adica sa trimita ofertele beneficiarului catre actualii clienti dar si catre potentialii clienti, etc) Poate desfasura aceasta activitate?

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: light_207 , utilizator 22:59, 8 Mai 2011
In principiu da, dar va recomand sa autorizati si codul: 8219 - Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat
Buna seara,

Imi puteti spune anume, unde trebuie sa autorizez codul 8219? Care este procedura?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati firma consultanta cod 7022?? va rog, un raspuns:( light_207 light_207 Buna ziua, Imi cer scuze ca postez din nou aceasta nelamurire, dar nu am fost lamurit de nimeni. 1. O firma de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen acte de secretariat alina_ti alina_ti Buna , Mai precis vreau sa intreb pentru a infiinta societati comerciale ,ce cod CAEN trebuie ales de o societate ,ca activitate principala sau se poate trece ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma pt intocmire acte auto anamaria25 anamaria25 Am un srl si as vrea sa fac si acte auto. Nu stiu ce autorizatii mi-ar trebui. Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)