avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma pt intocmire acte auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma pt intocmire acte auto

Am un srl si as vrea sa fac si acte auto. Nu stiu ce autorizatii mi-ar trebui. Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Consilier Juridic , 11:46, 9 Aprilie 2011
Mai bine va infiintati o intreprindere individuala cu codul CAEN : 8219 - Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat. Detalii infiintare aici:[ link extern ]
Depuneti la Registrul Comertului un act aditional la Actul constitutiv, al SRL-ului pe care-l aveti deja, cu Cod caen - 8219 Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea intr-un apartament si sediul social la avocat sau in alta locatie claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa deschid un srl cu printare digitala: Ce documente am nevoie, cod caen?? Pentru activitatea din apartament ai nevoie de autorizari de la ... (vezi toată discuția)
Taxa import accesorii gsm china george_passat george_passat Sunt administratorul unei societati de tip SRL cu activitati de fotocopiere si acte auto. In actul constitutiv este trecut tot Codul CAEN. Pe certificatul ... (vezi toată discuția)
Coduri caen? florin89 florin89 Buna ziua, Ce coduri caen trebuie autorizate pentru a putea desfasura urmatoarele activitati? * Multiplicari (Xerox) alb-negru si color * ... (vezi toată discuția)