avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum fac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum fac

am terminat div pe 23martie sa dat sentinta in fav mea ,dar nu mia venit hotarirea;in cit timp trebuie sa vina .ce perioada are drept de a face recurs la hotarire si de cind .cum pot face hotarirea definitiva si irevocabila si de cind .multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 10:41, 9 Mai 2011
Hotararea ramane definitiva si irevocabila dupa epuizarea cailor de atac, respectiv apel si recurs. Termenul de exercitare a cailor de atac este de 30 de zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am div pe 17 sept, intrebarea este, pot sa-mi cumpar casa din banii obtinuti din vz. casei in urma partajului, tinand cont ca sentinta nu este ... (vezi toată discuția)
Hotararea de divort penny penny Cat de mult dureaza ca hotararea din apel sa se redacteze? Sunt in divort iar fostul sot a facut apel care i-a fost respins de judecator. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Succesiune lala21 lala21 La cat timp dupa terminarea unui proces se mai poate face apel! In cazul in care nu face apel se mai asteapta sa se faca si recurs? Daca nici recurs nu face ... (vezi toată discuția)