avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare din spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare din spatiu

Buna ziua,
As dori sa va intreb in ce conditii poate fi evacuat din spatiu un locatar care este fiul proprietarului spatiului, dar casa ocupata nu este locuinta in care fiul s-a nascut, ci este una dintre proprietatile parintelui. Mentionez ca fiul locuieste de 7 ani in acel spatiu, fara a plati chirie, introducerea in spatiu s-a facut in mod amiabil, dar adresa de domiciliu a fiului este diferita.
Dorinta de evacuare din spatiu nu este motivata de distrugerea apartamentului sau de neplata intretinerii.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 14:18, 9 Mai 2011
Proprietarul sa promoveze o actiune in revendicare.
multumesc frumos. stiti si cat poate dura o astfel de actiune? la final ea se soldeaza cu executare silita?
Da de ce actiune in revendicare si nu evacuare? N-am inteles.
Parerea mea este ca poate introduce actiune in evacuare.
Asta deoarece daca se admite actiunea in revendicare, tot cu actiune in evacuare scoate locatarul.
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2011
Cosmin-Traian Maglas, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din domiciliu coca ioana coca ioana Eu,sotul si soacra mea avem domiciliul la locuinta cumnatului meu care este proprietar.Doar soacra mea locuieste acolo iar acum baiatul ei vrea sa o scoata ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din spatiu cristina buiurea cristina buiurea cum poti scoate din spatiu o persoana(sotia fiului)? (vezi toată discuția)
Evacuarea unei persoane care locuieste fara forme legale cristina69 cristina69 Buna seara, as vrea stiu daca,de exemplu, firma X detine un imobil cu mai multe apartamente si in unul dintre acestea locuieste fara forme legale un angajat al ... (vezi toată discuția)