avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Evacuarea unei persoane care locuieste fara forme ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Evacuarea unei persoane care locuieste fara forme legale

Buna seara, as vrea stiu daca,de exemplu, firma X detine un imobil cu mai multe apartamente si in unul dintre acestea locuieste fara forme legale un angajat al sau care a distrus partial aceasta locuinta, a inundat apartamentul, a stricat parchetul, etc., cum poate fi evacuata respectiva persoana? Pur si simplu se da afara din apartament si se schimba cheia de la imobil sau trebuie formulata o notificare prin care sa fie informat ca trebuie sa paraseasca imobilul? Daca nu ocupa legal imobilul, cine plateste stricaciunile aduse? Proprietarul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:30, 3 Ianuarie 2013
Daca solutionarea nu se poate realiza amiabil este de preferat actiune in evacuare prin instanta de judecata
Daca proprietarul poate proba temeinic ca prejudiciile au fost cauzate exclusiv de locatarul care a utilizat fara drept legal imobilul,poate promova plangere impotriva acestuia sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, prietenul meu a fost la o petrecere la care a fost ... anisss03 anisss03 buna ziua, prietenul meu a fost la o petrecere la care a fost invitat. party-ul a avut loc într-un apartament închiriat. majoritatea persoanelor sunt minori. ... (vezi toată discuția)
Inundat de vecinul de sus alexoctave alexoctave Buna seara, Am fost inundat de vecina de sus care este o persoana foarte recalcitranta. Inundatia a fost asa de severa incat parchetul tot din dormitor a ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - cheltuieli ale asociatiei Eugen-Sterian Bercea Eugen-Sterian Bercea Buna ziua, la asociatia noastra de proprietari, s-a infundat o teava de scurgere care a produs inundarea unui apartament! Proprietarul apartamentului solicita ... (vezi toată discuția)