avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preparator universitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preparator universitar

Buna Ziua,
M-ar interesa conditiile care trebuie indeplinite in vederea ocuparii unui post de preparator universitar.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 9 Mai 2011
Potrivit Legii nr.1/2011, in institutiile de invatamant superior functiile didactice sunt:
a) asistent universitar;
b) lector universitar/sef de lucrari;
c) conferentiar universitar;
d) profesor universitar.
Prin urmare , nu mai exista functia de preparator universitar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent master angajare la facultate zzanetta zzanetta Am absolvit masterul si doresc sa ma angajez la facultate,dar zice ca nu se poate pana nu fac doctoratul.Stie cineva ceva in acest sens? (vezi toată discuția)
Îmi este interzis prin lege să fiu profesor universitar dacă am absolvit o facultate la distanță? aware aware Urmează să devin studentă la o facultate pe care plănuiesc să o termin în regim la distanță. După masterat și doctorat, există vreo lege care să-mi ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora catalina77 catalina77 Buna ziua. As dori sa stiu si eu, daca se poate, pentru plata cu ora se intocmeste contract individual de munca? Din Legea 1/2011 nu se intelege acest lucru. ... (vezi toată discuția)