avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

am auzit ca se returneaza banii pentru masinile inmatriculate in anul2008! ce trebuie sa fac pentru a imi recupera si eu suma pe care aM achitat-o in 2008 pentru inscrierea masinii? ce acte trebuiesc?cum se procedeaza? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: piciul , utilizator 22:30, 20 Mai 2011
Trebuie sa depuneti o cerere de restituire a taxei auto la organul fiscal de pe raza adresei de domiciliu. Documentele pe care le veti anexa la aceasta cerere sunt:
1. cerificatul de inmatriculare al autotrismului (original si copie)
2. cartea de identitate a acestuia(original si copie)
3. documentul prin care faceti dovada platii taxei auto .
4. documentul care sa ateste data achizitionarii autoturismului.
cele enuntate mai sus reprezinta doar o parte din toata procedura, va sfatuiesc sa apelati la un avocat care se ocupa cu asa ceva...eu asa am procedat si am reusit sa-mi recuperez si dobanda la zi la a

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Taxaauto Taxaauto Am imatriculat o mașină în martie 2016 , după câteva luni am vânduți, am înțeles că îmi pot recupera taxa chiar daca e vanduta, dețin copie a ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2017 takeosan takeosan Buna ziua , Am incercat sa depun la Administratia Finantelor Publice actele necesare restituirii taxei de poluare platita in 2008, necesara inmatricularii ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto takeosan takeosan Buna ziua , Am incercat sa depun la Administratia Finantelor Publice actele necesare restituirii taxei de poluare platita in 2008, necesara inmatricularii ... (vezi toată discuția)