avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala - termen
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala - termen

Buna ziua! As dori sa intreb, pt a contesta un proces verbal, este vorba de 15 zile lucratoare sau calendaristice? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: NAARGHYTA , utilizator 20:35, 9 Mai 2011
15 zile calendaristice.. daca ultima zi se implineste intr o zi nelucratoare atunci se considera urmatoarea zi lucratoare ca fiind ultima (ex: 15 zile se fac sambata.. luni e de fapt a 15 zi)
15 zile calendaristice iar daca a 15-a zi pica sambata sau duminica sepoate depune luni.
Va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie proces verbal licitatie danpop2012 danpop2012 Buna ziua. Care este termenul maxim de depunere a unei contestatii impotriva unui proces verbal in cadrul unei executari silite? Banuiesc ca 15 zile - dar cum ... (vezi toată discuția)
Informare calcul termen plata timbru adystre adystre Buna ziua, Am de platit o taxa de timbru judiciara.Am primit comunicarea in data de 13 Iunie ac.Am la dispozitie 10 zile din momentul comunicarii ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Termen depunere contestatie rickysz74 rickysz74 As dori sa stiu cum se calculeaza trmenul de 15 zile in care se poate contesta un proces verbal.Mai exact daca procesul verbal a fost comunicat in data de ... (vezi toată discuția)