avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Art 25 codul muncii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Art 25 codul muncii

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu de introdus aceasta clauza de mobilitate, in situatia in care angajatul are cp 2-3 zile/ sapt deplasari in alte localitati. (Care este cuantumul min legal? Unde este mentionat?)
Specificul functiei este sa mearga la fiecare client al firmei din orice localitate, sa-i faca demonstratii cu produsul pe care acesta il achizitioneaza. Astfel ca in fiecare sapt are cp 2 zile delegatie, iar in restul sapt are mai multe demonstratii in Buc. Nu are un loc de munca stabil, este tot timpul pe drumuri.
Nu primeste decat diurna pt cele 2-3 zile, si cazarea. Pt zilele in care este plecat din buc, i se opresc bonurile de masa, acestea fiind inlocuite cu diurna.
Ce alte drepturi mai are un astfel de salariat?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cim c- conf. noului cod al muncii carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! A incheiat cineva un CIM dupa 1 mai ? Daca se poate am rugamintea sa-mi trimiteti si mie un CIM ca model. ... (vezi toată discuția)
Diurna 2011 Delphinu Delphinu Buna ziua, Ma intereseaza dupa cat timp se acorda diurna legala, dupa legislatia actuala, in cazul deplasarilor interne ? dupa 12 sau 24 de ore? daca se ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale soferi mioara danaila mioara danaila O firma de turism organizeaza, la cererea clientilor ,excursii in week-end. Soferul este angajat cu contract de munca de 8 ore. In cursul unei saptamani , ... (vezi toată discuția)