avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... sediu fiscal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

sediu fiscal

buna ziua. sunt titular PFA. sediul social al PFA este in sectorul 5 , adresa mea de pe buletin este in sector 4.
in declaratia 200, la "adresa" ce trec? adresa sediului social sau adresa din buletin.

mentionez ca de la Admin mi s-a zic ca declaratia 200 o depun la Admin din sectorul unde este adresa de buletin.
multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:36, 9 Mai 2011
La adresa contribuabilului veti trece adresa unde isi are sediu social PFA -ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am pfa cu sediu profesional dar nu am flotant , acolo desfasor activitatea propriu zisa arad dar domiciliu cluj unde depun formularul 600 olden olden daca am PFA cu sediu profesional dar nu am flotant , acolo desfasor activitatea propriuzisa Arad dar domiciliu CLUJ unde depun formularul 600 ? dar 220 si 200? (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pt pfa danm123 danm123 Buna ziua, Am un PFA cu sediul profesional in Bucuresti iar adresa din buletin este din alt judet. Domicilul fiscal al PFA este in Bucuresti (am depus forma ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara pentru infiintare pfa varuma varuma Doresc sa-mi infiintez PFA la adresa din C.I, dar nu eu sunt proprietarul. Proprietarul imobilului este decedat si sotia nu a facut inca succesiunea, ... (vezi toată discuția)