avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... daca am PFA cu sediu profesional dar nu am flotant , ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

daca am PFA cu sediu profesional dar nu am flotant , acolo desfasor activitatea propriu zisa Arad dar domiciliu CLUJ unde depun formularul 600

daca am PFA cu sediu profesional dar nu am flotant , acolo desfasor activitatea propriuzisa Arad dar domiciliu CLUJ unde depun formularul 600 ? dar 220 si 200?
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 11:31, 9 Martie 2013
Acolo unde ati inregistrat pfa-ul cu adresa din buletin si unde o sa depuneti si declaratia 200 si unde o sa platiti si contributia la sanatate.
eu am contract decomodat cu sediu profesional in ARAD unde depun atunci ?

in buletin am adresa in Cluj... dar domiciliul fiscal este unde ai sediul profesional, nu ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2013
olden, utilizator
declartia 220 -raza teritoriala a sediului profesional
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2013
Adriana Stanica, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ministerul finantelor publice iasi camisca camisca am fost azi la ministerul finantelor iasi deoarece vreau sa imi deschid o inteprindere individuala si trebuia sa completez declaratia (formularul) nr.220.eu ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pt pfa danm123 danm123 Buna ziua, Am un PFA cu sediul profesional in Bucuresti iar adresa din buletin este din alt judet. Domicilul fiscal al PFA este in Bucuresti (am depus forma ... (vezi toată discuția)
Inscriere pfa administratie financiara/depunere formular 220 iulia1954 iulia1954 Buna ziua, In urma infiintarii unui PFA, legea spune ca trebuie sa ma inscriu la administratia financiara in termen de 15 zile. Ceea ce am si incercat sa ... (vezi toată discuția)