avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ministerul finantelor publice iasi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ministerul finantelor publice iasi

am fost azi la ministerul finantelor iasi deoarece vreau sa imi deschid o inteprindere individuala si trebuia sa completez declaratia (formularul) nr.220.eu locuiesc in iasi am viza de flotant deoarece eu sunt nascut in buzau.dupa ce am facut toate actele necesare asta era ultimul pas de facut si astazi mi sa zis ca trebuie sa trimit toate actele la buzau si ca veniturile sa le declar acolo.insa yo trebuia sa incep activitatea de pe data de 1martie deoarece am inchiriat si spatiul.la camera de comert nu mi sa zis ca nu se poate face nimic daca am viza de flotant.acum ce sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2009
camisca, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters51068 , utilizator 22:02, 7 Martie 2009
Actele pentru intreprinderea individuala le veti depune la Oficiul Registrului Comertului .
am fost acolo inainte.am rezolvat toate actele.insa asta era ultimullucru care trebuie facut pentru deschiderea activitatii
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2009
camisca, utilizator
PFA, intreprinzatorul persoana fizica titular al intreprinderii individuale si intreprinderea familiala au sediul profesional declarat prin cererea de inregistrare in registrul comertului si de autorizare a functionarii.
Pentru stabilirea sediului profesional este necesar ca PFA, titularul intreprinderii individuale sau oricare membru al intreprinderii familiale, de la caz la caz, sa detina un drept de folosinta asupra imobilului la adresa caruia acesta este declarat.
Asadar, prin cererea de inregistrare trebuia sa declarti ca sediu profesional adresa din Iasi.
Intreprinderea individuala se poate infiinta oriunde in Romania, indiferent de domiciliul titularului.
Bineinteles, trebuie sa ai un contract pentru spatiul in care iti desfasori activitatea.

Daca ai avut PFA inainte insa, trebuie mai intii inchis. Nu poti avea doua PFA-uri sau intreprinderi individuale.

Probabil ca te-au gasit in calculator ca mai esti titular sau reprezentant la vreun PFA.

Probabil au gasit ca esti titular la un PFA in Buzau.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu sediu social in alt judet fata de cel de domiciliu davidw davidw Buna ziua, Intentionez sa-mi infiintez o PFA in sistem real. Locuiesc in Craiova, dar vreau ca sediul social sa il declar la o adresa din ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, as dori sa stiu, daca o intrep. individ. obligatoriuare numele persoanei, care o infiinteaza, sau, poate avea optiuni, ca si o firma tip srl. ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)