avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil intrerupt de PFA?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil intrerupt de PFA?

Buna ziua,
Daca sunt in perioada concediului de crestere copil in varsta de pana la 2 ani, si deschid un PFA , mai beneficiez in continuare de indemnizatia pe care o iau?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 9 Mai 2011
Nu , vi se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC deoarece veti realiza venituri supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc 1 ani sau doi ani Alvaro Liniers Alvaro Liniers Stiu ca CCC se poate ia pentru un an sau doi dar nu pricep diferentele. In situatia ce mama este angajata de o primaria ca ingrijitoara de un copil cu handicap ... (vezi toată discuția)
Contract de consiliere ElenaTarna ElenaTarna Buna! am si eu o nelamurire.. In prezent sunt studenta si am dreptul la indemnizatia de crestere copil; As dori sa predau dans, contracost in cadrul unui SRL ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ioana-otilia ioana-otilia daca m-am angajat, mai pot primi bani pentru cresterea copilului? am auzit ca se pierde insemnizatia si se primeste o \\"somatie\\" pana cand copilul face 2 ... (vezi toată discuția)