avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executorul mi-a spus ASA A VRUT MUSCHII MEI
Discuție deschisă în Executare silită

executorul mi-a spus ASA A VRUT MUSCHII MEI

Executorul mi-a pus o taxa de 22 de milioane vechi pentru o punere in posesie a unui teren de 300 de metrii patrati pentru care m-am judecat si am pierdut procesul . La- intrebat de ce mi-a luat tariful maximal de 22 de mil el mi-a raspuns ASA A VRUT MUSCHII MEI .....precizez ca pentru^punere in posesie se aplica tarife de la 600 de mii lei vechi pana la 22 de mil vechi....CE POT FACE CUI MA POT ADRESA ...EXISTA CUMVA VREUN CORP DE CONTROL AL EXECUTORILOR LA CARE MA POT ADRESA PENTRU TAXA EXORBITANTA PUSA DE ACESTA ....EXISTA VREUN CRITERIU PRIN CARE SE CALCULEAZA ACESTA TAXA ...VA MULTUMESC MULT.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:29, 9 Mai 2011
Mergeti si la alt executor.
este liber profesionist si poate stabili ce onorariu doreste, in limiele prevazute de lege. daca nu va convine, atunci retrageti cererea de executare si deschideti un alt dosar la alt executor.

ar fi fost bine daca onorariul ar fi fost negociat inaintea deschiderii dosarului de executare.
EU SUNT PERSOANA CE URMEAZA A FI EXECUTATA NU EU AM APELAT LA EXECUTOR CI PERSOANA CARE A CASTIGAT PROCESUL
In acea suma sunt cuprinse cheltuielile cu executatea pe care dumneavoastra trebuie sa le platiti.
SUMA PE CARE TREBUIE EU SA O PLATESC ESTE DE 26 DE MIL IN CARE SE CUPRINDE TAXA DE REDACTAREA A SOMATIEI DE VREO 2 MIL TAXA DE TIMBRU TOT CAM DE ATATA SI TAXA DE PUNERE IN POSESIE A PERSOANEI CARE A CASTIGAT PROCESUL CU MINE DE 22 DE MIL....EU L6AM INTREBAT DE CE ACESTA TAXA DE PUNERE IN POSESIE ESTE ASA MARE DE 22 DE MIL DACA ESTE VORBA DE DOAR 300 DE METRI PATRATI DE TEREN ARABIL ....PENTRU O PUNERE IN POSESIE M6AM UITAT PE TAXELE PE CARE LE POT PERCEPE EXECUTORII PENTRU O PUNERE IN POSESIE PORNESTE DE LA 600 DE MII LA 22 DE MIL EL LUANDU_MI TARIFUL MAXIMAL BANII PE CARE TREBUIE SA II PLATESC EU

Alte discuții în legătură

Raspunde cineva sper: tarif pentru punerea in posesie fofoloncescu fofoloncescu buna ziua! in urma unui partaj judiciar cu finaliatea dorita de mine, plata sultei catre restul subiectilor, am ramas cu niste terenuri. Procesul e finalizat ... (vezi toată discuția)
Se pot reduce taxele executorului daca nu am venituri ADRIANSILV ADRIANSILV De exemplu eu locuiesc impreuna cu sotia mea nu avem nici un venit nu lucram in nicio parte ....momentan suntem plecat in strainatate incercand aici sa ne ... (vezi toată discuția)
Executare silita alinaminia alinaminia este normal ca pentru debitul de 87 lei taxele de executare sa fie 739 lei?adica mi se pare absurd,hai am inteles 100,200....300,dar chiar 700?:O rezolv ceva ... (vezi toată discuția)