avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plantare copaci langa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plantare copaci langa bloc

Administratorul a plantat un copac(platan) la 2(doi) metri distanta de bloc.
Acest copac va creste si sigur crengile lui vor intra si pe balcon ,in acelasi timp constituindu-se ca scara pentru hoti, cum mi s-a mai intamplat in alta locuinta.
Administratorul refuza sa scoata copacul cu toate ca locatarii de la etajul 2 si 3 solicita aceasta. Cum trebuie procedat? Exista undeva reglementata distanta la care se planteaza copacii fata de o locuinta comuna?
Atentie ca administratorul de imobil nu are voie sa faca numai ceea ce vrea el
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia
Pomii se planteaza la o distanta apreciabila de bloc astfel incat ,in timp radacina acestuia sa nu afecteze zona de garda din jurul blocului
Daca apreciati ca pomul este plantata prea aproape de bloc sesizati Directia comunala-spatii verzi din cadrul primariei
Mai există subiecte pe tema arborilor și arbuștilor de lângă bloc aici

www.avocatnet.ro/content/for...
și aici

www.avocatnet.ro/content/for... .
Sunt mai vechi dar poate ajută.
Stima.
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2011
loadingvirus, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Taiere nuc skyboy2011 skyboy2011 Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)