avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie

Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma trimite in instanta si imi suspenda permisu doar pe perioada care ma judec cu ei... oare asa e?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:59, 10 Mai 2011
Nedepasind valoarea de 0,80 g./l. alcool pur in aerul expirat , veti fi sanctionat contraventional , probabil si cu o suspendare pe o perioada de 3 luni a permisului de conducere.
Ati scapat de dosarul penal , cum se spune , "la mustata"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis luat pentru alcool seke seke as vrea sa stiu daca la alcolemie de 0.90 se poate ramane doar cu suspendare pe 90 de zile? (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)