avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata amenda

va rog sa ma lamuriti unde trebuie sa ma adresez ptr plata unei amende,rezultata intr-un proces penal privind infractiunile de circulatie;procesul a fost in noiembrie 2010,nu am primit nicio instiintare,am mers la tribunal ptr informatii dar nu am primit niciun raspuns de la nimeni.
Doresc sa mg sa achit c/v amenzii dar nu stiu unde,stiu doar valoarea atat doar,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:59, 9 Mai 2011
La administratia Finantelor Publice din localitatea in care aveti domiciliul. In principiu, ar fi trebuit sa ajunga solicitarea de dare in debit.
Cel mai sigur loc de plata este adm finantelor publice cea mai apropiata de localitatea de resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie achitata in contul altei institutii locale. cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat. Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)
Amenda; poprire emilmailat emilmailat Am o problema legata de Administratia Financiara! Intr-un proces de faliment, Adm. Fin. mi-a dat o amenda de 86 de mil., in 2004. Persoana care s-a ocupat de ... (vezi toată discuția)
Unde se plateste o amenda de circulatie primita de o firma? cpatenta cpatenta Buna ziua! Am urmatoarea problema: La firma noastra un sofer a primit o amenda de 4000 lei de la politia circulatie Gorj. Amenda a fost data pe firma, ... (vezi toată discuția)