avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare credit bancar

O vecina de-a mea a luat un credit de la o banca in 2004 pe 5 ani (cca 60 de milioane vechi), a platit pina in ian -feb 2008 cand zice ca mai avea de plata aprox 9 milioane 500 (vechi),Nu a mai putut plati de atunci nimic ca s-a imbolnavit, ulterior a pensionat-o a stat mai mult prin medicale .A primit o somatie de la o firma de recuperare ,in care spune ca are de plata 3400 ron(34 milioane).

Ce poate face in aceasta situatie? de la banca nu a primit nimic,nici o instiintare ,nimic.A fost la banca si i-au spus ca ea nu mai figureaza cu credit sa discute cu cei de la firma de recuperare

Nu cumva s-a prescris termenul?
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2011
leusan, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:42, 10 Mai 2011
sa ia legatura cu firma de recuperari si sa ceara defalcat, ce reprezinta suma. o poate negocia si ajunge la o intelegere, sa plateasca esalonat.

pt a sti daca dreptul lor e prescris, ar trebui sa stiti data exacta la care a fost declarat creditul scadent (se poate sa fi asteptat sa plateasca vreo 2-3-4 luni) si data la care a primit somatia.
puteti cere si dovada cesiunii de creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul prescriptie datorie doraly10 doraly10 Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.Am un credit luat la Cec in 2008.Perioada de rambursare era pe 10 ani, 2008-2018 .Am platit o perioada, ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar - imposibilitate plata sumer2013 sumer2013 Dupa ce miam pierdut locul de munca in ianuarie 2009 am incetat sa mai platesc si ratele pe care le aveam la un credit bancar. In acel an am primit de la banca ... (vezi toată discuția)