avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Servicii de Inspector resurse umane/contabil liber ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Servicii de Inspector resurse umane/contabil liber profesionist

Buna ziua!
Avand in vedere faptul, ca as vrea sa particip la cursul de Inspector Resurse Umane organizat de CECCAR, si lucrez ca liber profesionist în domeniul contabilitatii pe baza OG 65/1994, in care nu exista permisiune la executarea de astfel de servicii, Va rog sa-mi raspundeti daca am dreptul sa efectuez lucrari in domeniul Servicii de furnizare si management a fortei de munca, eventual care este solutia sa pot presta astfel de servicii în mod legal.

Alte discuții în legătură

Servicii de inspector resurse umane koeni koeni Buna ziua! Avand in vedere faptul, ca as vrea sa particip la cursul de Inspector Resurse Umane organizat de CECCAR, si lucrez ca liber profesionist in ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un pfa? gabriela neamtu gabriela neamtu Daca am absolvit ASE si am urmat ulterior un curs de contabilitate (am obt o diploma avizata MEC) si un curs de inspector resurse umane, pot sa infiintez un ... (vezi toată discuția)
Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)