avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua

as dori sa stiu daca eu am o declaratie de la sotul meu in limba italiana ca sa pot trece frontiera cu copilul minor e valabila sau trebuie tradusa in limba romana
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:49, 10 Mai 2011
Va trebuie o declaratie data in fata unui notar public. O declaratie sub semnatura privata nu e valabila.
trebuie tradusa si daca a dat-o in fata unui notar in italia, trebuie si apostilata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura din italia folositã la intrarea în românia trebuie tradusã pentru a produce efecte când ies din românia? bia_paulet bia_paulet buna, as dori sa stiu daca trebuie sa traduc neaparat o procura italiana. sotul meu mi-a facut una la notar italian pt a calatori in Romania cu fiul minor. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am o intrebare???am nevoie de cazier din rimini e,pot sa fac o inputernicire la un notare???ciao procura mai multe limbi???e valabila in romania???dana italia Maschera Maschera As dori sa fac o procura pt Certicat de nastere in original Buletin de identitate Cazier juditiar.... Se poate face cu o singura procura din Italia???cu ... (vezi toată discuția)
Partaj meluzu meluzu poate fiul meu sa reprezinte pe mama lui la notar pentru partaj (vezi toată discuția)