avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acoperis bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acoperis bloc

Buna ziua,
Va rog ,daca poate cineva sa ma ajute.
Asociata de proprietari vrem sa mansardam blocul,imi puteti spune ,va rog ce contract trebuie sa incheiem cu firma care sa oferit sa faca acest lucru,ei se angajeaza sa obtina autorizatia cu toate avizele.
Unde gasesc un astfel de model de contract sa vedem cum arata inainte de al prezenta ei pe al lor sa evitam vreo capcana
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 23:30, 5 Iulie 2008
Puteti folosi un contract de prestari servicii.
Un model il gasiti chiar pe avocatnet:

www.avocatnet.ro/content/art...

Ca si beneficiar, aveti grija la anumite aspecte importante, cum ar fi termenul de executie al lucrarilor, stipularea de penalizari in cazul intarzierii in executarea lucrarilor, modalitatea d eplata a pretului, etc
va recomand urmatorul formular de contract

CONTRACT DE PRESTARI SERVICII
Între:

1. S.C. .........S.R.L. cu sediul în ............., str. .............. nr. ..., bl. ...., sc. ....., et. ....., ap. ....., sector ..., înregistrata cu Nr. Ord. Reg. Comertului .............., cod fiscal ........., tel./fax ........., reprezentata prin .............................. având functia de director general,
si:
2. ................................ în calitate de prestator, cu sediul în ......................., str. ..........., nr. ..., bl. ..., sc. ..., et. ..., ap. ..., sector/judet ..............................., tel. ................., fax ........................., înregistrata cu Nr. Ord. Reg. Comertului ..................., cod fiscal ............, reprezentata prin .............................. având functia de ......................... a intervenit urmatorul contract, în conformitate cu legislatia în vigoare, pentru prestarea de servicii în urmatoarele conditii:
Art. 1. Prestarile de servicii pentru care se încheie contractul constau în promovarea în scopul vânzarii licentei de folosire a programului de contabilitate, precum si asistenta tehnica si suportul tehnic al acestuia pe teritoriul prestatorului.
Prin teritoriu se întelege multimea clientilor care folosesc programul de contabilitate, în urma încheierii unui contract cu S.C. ......... S.R.L., datorat activitatii depuse de prestator în vederea încheierii acestui contract.
Prin clienti se înteleg persoanele fizice sau juridice, din teritoriul prestatorului.
Asistenta tehnica consta în ajutorul acordat clientului de catre prestator în: instalarea si folosirea programului de contabilitate si se face la sediul clientului.
Suportul tehnic consta în ajutorul acordat clientului de catre prestator în folosirea programului de contabilitate si se poate face de la sediul prestatorului.
Art. 2. Acest contract se încheie pe o perioada de 1 (un) an. În cazul în care dupa scurgerea acestui termen, nu se încheie o noua conventie ori nu se denunta unilateral prezentul contract, aceasta se va considera reînnoita si deci va continua sa produca efecte pe o noua perioada de 1 (un) an.
Art. 3. Onorariul reprezentând comisionul cuvenit pentru serviciile prestate se va stabili conform Anexei ce constituie parte integranta din prezentul contract si este calculat în functie de valoarea licentelor vândute de S.C. .........X....... S.R.L. clientilor gasiti de prestator în urma activitatii sale de promovare a programului de contabilitate.
Onorariul pentru activitatea depusa de prestator, se va plati de S.C. ....... S.R.L. acestuia, numai în cazul în care activitatea sa a dus la încheierea unui contract de vânzare-cumparare a licentei de folosire a programului de contabilitate de catre client cu firma S.C. .... S.R.L..
Plata onorariului prestatorului se va face prin mandat postal sau ordin de plata, la adresa sau contul bancar stipulat în contract. La cererea prestatorului sumele reprezentând comisioanele se pot cumula.
Plata onorariului prestatorului se va face în termen de 5 zile lucratoare de la primirea confirmarii platii clientului în contul S.C. ..S.R.L.
Art. 4. Obligatiile partilor:
Prestatorul ........................... se obliga:
a) sa nu încheie alte contracte similare si sa nu accepte reprezentarea altor producatori de produse similare în vederea promovarii acestora;
b) sa nu desfasoare alte activitati decât cele stipulate în prezentul contract în numele producatorului sau pentru acesta;
c) sa promoveze programului de contabilitate, în scopul încheierii de contracte de vânzare a licentei de utilizare a acestui program de catre producator cu potentialii clienti gasiti de prestator;
d) sa nu dezvaluie date secrete privind activitatea sau rezultatele activitatii S.C. ........ S.R.L., catre o terta persoana fizica sau juridica. Prin data secreta se întelege orice informatie de natura tehnica, care rezida din constructia si realizarea programului si care nu a fost facuta publica de catre S.C. ..... S.R.L..
e) sa nu comunice sau sa nu raspândeasca în public afirmatii asupra S.C. ........ S.R.L. sau activitatii acesteia, menite sa induca în eroare si sa-i creeze o situatie defavorabila în avantajul unei alte persoane fizice sau juridice;
S. C. ......... S.R.L. se obliga:
a) sa furnizeze prestatorului dotarea tehnica si materialele necesare desfasurarii activitatii acestuia (CD cu versiunea demonstrativa a programului, manual de utilizare si materiale promotionale);
b) sa-si achite obligatiile financiare fata de prestator, conform anexei, în termen de 5 zile de la primirea confirmarii platii clientului în contul S.C. ....... S.R.L.;
Art. 5. În cazul în care din activitatea de promovare a programului, de catre prestator, S.C. ...... S.R.L. nu încheie în interval de o saptamâna, cel putin un contract de vânzare a licentei programului cu clienti din teritoriul prestatorului, comisionul acestuia se va reduce.
Art. 6. Modificarea ulterioara a clauzelor stipulate în prezentul contract este admisa numai cu acordul ambelor parti si se va realiza prin act aditional.
Art. 7. Prezentul contract va înceta prin:
- acordul scris al partilor;
- denuntarea unilaterala a uneia dintre parti, cu un preaviz de 15 zile lucratoare.
Art. 8. Prezentul contract contine doua pagini (împreuna cu anexa) si s-a încheiat în 2 (doua) exemplare, câte unul pentru fiecare parte.
S. C. ............ S.R.L. PRESTATOR,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare ContSters271129 ContSters271129 Buna ziua! Mi s-a cerut sa elaborez un contract de colaborare intre un club sportiv si politia locala privind buna desfasurare a unei competitii sportive. ... (vezi toată discuția)
Contract de parteneriat dominick dominick va rog sa mi spuneti care este baza legala pt incheierea unui contract de parteneriat?si care sunt obligatiile partenerului care primeste oferta de a incheia ... (vezi toată discuția)
Model de contract ianasamson ianasamson Buna, ma poate cineva ajuta cu un model de contract de imprumut banesc intre o persoana fizica si o persoana juridica cu indicarea unei persoane fizice in ... (vezi toată discuția)