avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract de colaborare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract de colaborare

Buna ziua! Mi s-a cerut sa elaborez un contract de colaborare intre un club sportiv si politia locala privind buna desfasurare a unei competitii sportive. M-as bucura foarte mult sa ma ajute cineva cu un model.... Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rodica_c , utilizator 08:33, 4 Martie 2013
CONTRACT DE COLABORARE


Încheiat astazi _________ între:


S.C. “ __________________ , cu sediul în _____________ , înregistrata la Registrul Comertului sub nr___________ , cod fiscal __________, reprezentata legal de domnul ___________________-

si

S.C. “ ___________“ S.R.L. ____________ , cu sediul în loc. _________________ , înregistrata la Registrul Comertului sub nr. ____________ , cod fiscal _______________ , reprezentata legal de __________________ ,

Art. 1 Prezentul contract are drept scop predarea de catre SC1____________SRL catre S.C. “ 2____________________ a unei suprafete de _____teren arabil situat intr-un numar de ______ sole , conform Anexei nr. 1 , proprietate a unui numar de _____ proprietari conform contractelor de arenda incheiate pe o perioada de 5 ani incepand cu ___________ .

Art. 2 Obiectul contractului consta exploatarea agricola de catre S.C. 2___________ “ S.R.L. ________ a suprafetei mai sus precizate pentru realizarea activitatii de productie agricola .

Art. 3 Prezentul contract se incheie pe o perioada de __________ ani , incepand cu ___________ si pana la _____________ .

Art. 4 S.C. ______________1 se obliga :

a . sa puna la dispozitia S.C. “ 2_________ din timp terenul agricol mentionat in Anexa nr. 1 .
b. sa anexeze la prezentul contract actele doveditoare din care sa reiasa ca are in exploatare terenul agricol ce face obiectul prezentului contract cel putin pe perioada pentru care este incheiat prezentul contract .
c. orice obligatii ale S.C. “1 _______ catre proprietarii de teren din Anexa nr. 2 , anterioare incheierii prezentului contract raman in sarcina acesteia , obligatiile S.C. “2______________ incep cu ___________ si sunt valabile pentru toata perioada derularii contractului .
Buna ziua,
Cum ar trebui sa arate un contract de colaborare,intre o asociatie sportiva si un club sportiv. Scopul asociatiei este acela de a ajuta orice club dintr-o anume ramura de sport.
In urma unui contract de colaborare intre o universitate si un club sportiv prin care se angajaza universitatea ca va presta servicii de contabilitate pentru club, sub ce forma poate universitatea sa dea acei bani persoanei angajate la universitate care presteaza contabilitatea clubului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperis bloc Buna ziua, Va rog ,daca poate cineva sa ma ajute. Asociata de proprietari vrem sa mansardam blocul,imi puteti spune ,va rog ce contract trebuie sa incheiem ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta n_parvan n_parvan Am nevoie de un model de contract de cesiune de creanta. Ma poate ajuta cineva? Multumesc! (vezi toată discuția)
Sponsorizari pentru asociatie sportiva fara personalitate juridica? dmarius1 dmarius1 Buna ziua, Am infinatat de mai multi prieteni un club sportiv (jucam handbal amator) , am renuntat practic la el dupa ce am vazut cat acte sunt necesare ... (vezi toată discuția)