avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cam cat se castiga din meseria de avocat?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cam cat se castiga din meseria de avocat?

Am intalnit versiuni de la 400-500 roni la 1 milion de euro pe luna. Cam care ar fi totusi o medie, la ce ar trebui sa se astepte cel ce doreste sa practice aceasta meserie?
Cel mai recent răspuns: bogdan27 , utilizator 20:48, 7 Septembrie 2011
bogdan27 a scris:

Raporteaza-te la o medie de 7534 de lei. Da, "se merita" sa muncesti in alta parte. #-o
Hai, bafta!

Cata precizie... dar eu chiar deschisesem un topic serios... :)
Si ati primit un raspuns serios de la adutescu. Poate ar fi util pentru cei care incearca sa va raspunda, sa furnizati si criteriile de care trebuie sa tina seama atunci cand dau raspunsul. :D
Eu am fost ironic, obisnuiesc sa fiu asa cu intrebari de genul asta. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura 2theadvocate 2theadvocate Buna ziua! Ce costuri implica pt un avocat definitiv preluarea unui avocat stagiar, pe parcursul celor 2 ani de stagiatura? Multumesc pt eventualul raspuns. (vezi toată discuția)
Conditii stagiatura pentru avocatul indrumator alin_serban alin_serban Salutare, stie cineva de vreo conditie pentru avocatul indrumator al avocatului stagiar de a "lua" maxim 2 avocati stagiari. Am inteles ca este o suma pe care ... (vezi toată discuția)
Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)