avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Caen firma protectia muncii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Caen firma protectia muncii

O firma care desfasoara activitai de consultanta cu privire la protectia muncii, la ce caen se incadreaza. cum pot infiinta o astfel de firma?
Sfatul meu esta sa mergeti si sa intrebati la ITM-ul din judetul dumneavoastra ce coduri agreaza ei pentru ca am auzit ca la nivel de tara sunt cam multe pareri.
CAEN REV.2

7490 Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a.

Aceasta clasa include:
...
-consultanta in probleme de mediu
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru consultanta in domeniul protectiei mediului? Militaru MIhaela Madalina Militaru MIhaela Madalina Ce cod CAEN trebuie sa am, pentru a desfasura activitati de consultanta in domeniul protectiei mediului ? (vezi toată discuția)
Cod caen 7490 ady09 ady09 care sunt activitatile prevazute de codul caen 7490 \"alte activitati profesionale ,stiintifice si tehnice, n.c.a\" sau care se pot desfasura in baza acestui ... (vezi toată discuția)
Tot in leg cu noul caen stefan_ruxandra stefan_ruxandra ce s-a intamplat cu caen-ul 7420 din vechea clasificare? ca nu gasesc nik de genul asta in editia asta nou aparuta?m-ar interesa sa-mi trec in ob de activitate ... (vezi toată discuția)