avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... problema cu mirosurile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

problema cu mirosurile

In bloc avem o persoana de ceva vreme care are probleme cu igiena atit cea personala cit si cea a apartamentului in care locuieste. In calitate de presedinte de bloc am apelat in mai multe rinduri la bunul simt al persoanei, la inceput am facut niste referiri mai voalate apoi mai directe dar problema persista. Am contactat pe o fiica a respectivei persoane ( in virsta) care a venit o singura data si a facut o curetenie falosind si un cunoscut produs care contine clor. Dar asta o singura data. Intre timp- este suficient ca oricine trece prin dreptul usii sa fie lovit de mirosul intepator de urina si amonioac. Adesea prin boxele tehnice ale cladirii mirosul ajunge in apartamentele noastre, ale locatarilor creindu-ne disconfort. Intrebarea mea este: Cui sa ma adresez in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 18:23, 4 Iulie 2008
Puteti solicita ajutorul de la sanepid, dar problema lipsei de igiena se pune la nivelul intregii tarii, aruncati o privire in jurul dvs, ce vedeti inafara de mizerie si ...mirosuri?/?
Bineinteles ca la sanepid, ei urmand sa faca o descindere si sa aplice sanctiuni. E bine sa luati atitudine. Si asa este in tara asta...prea multa mizerie pe strada, nu trebuie s-o suportam si in locuinta. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsol tehnic tranformat in boxe irina maria baros irina maria baros buna ziua, in luna iunie 2010 am cumparat un apartament.Inca de atunci mi s-a spus ca la subsolul blocului exista boxe, insa ''pentru cei mai vechi'' locatari ... (vezi toată discuția)
Sanepid sau primarie - probleme mari la subsol, administrator nepasator Anemonamona Anemonamona Buna ziua! Locuiesc la parterul unui bloc cu foarte multe probleme cele mai multe din cauza indiferentei administratorului. Dar acum se intampla lucruri care ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? Mirela_I Mirela_I Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am ... (vezi toată discuția)