avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

banca mi-a cesionat contractul de credit unei firme de recuperare.firma de recuperare mi-a propus sa semnez un angajament de platasi nu stiu daca este bine sau nu sa semnez acest act.
Cel mai recent răspuns: inocent , utilizator 17:22, 10 Mai 2011
Depinde de tipul creditului si de situatia in care va aflati dumneavoastra.aici ma refer la bunuri care pot fi executate silit,venituri pe care se poate pune poprire etc.daca erati mai explicita v-as fi putut raspunde mai concret

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Negociere cu firma de recuperare - merita ??? ko_ny ko_ny Pe scurt , situatia sta cam asa: credit de nevoi personale contractat in 2008, platit 2 ani la zi, in 2010 am intrat in imposibilitate de plata.Orice negocire ... (vezi toată discuția)
Fosti asociati... NicoBC NicoBC Am nevoie de un sfat ... Am avut o firma cu inca un asociat ( eu aveam 60%, iar el 30%). Am luat un imprumut pe firma de la banca, nu a fost achitat, asa ca ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar, imobile. ajutor! Nounou123 Nounou123 Bună seara. Lămuriţi mă şi pe mine. În cazul în care cineva care a rămas restant la bancă şi se ajunge în situaţia de a i se pune poprire pe ... (vezi toată discuția)