avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Producator vs carte de munca
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Producator vs carte de munca

Buna ziua. Am o intrebare. Sunt un producator de branzeturi si vreau sa stiu ce mi`ar trebui pentru a putea vinde branza in piata si targuri. Imi trebuie carte de munca? da cine sa ma angajeze. Daca am certificat de producator pot vinde pe aceasta baza? Imi trebuie casa de marcat?

Astept un raspuns urgent.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:01, 11 Mai 2011
Eliberare certificat de producător pentru vânzarea de lapte şi produse lactate:
Acte necesare la primaria din raza careia domiciliati:
Cerere tip: se depune la Serviciul Relaţii Publice
Copie după Carnetul de Sănătate al animalelor actualizat la zi;
Copie după Formularul de Identificare pentru fiecare cap animal în parte, actualizat la zi;
Copie după B.I. / C.I.
Detalii suplimentare puteti sa mai solicitati primariei competente sa va elibereze certificatul de producator.
Nu aveti nevoie de carte de munca sau de casa de marcat numai in situatia in care va infiintati PFA, IF sau II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si casa de marcat miticab miticab Am un PFA (infiintat pentru masura 141) cod CAEN 0150 Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor),din productia ... (vezi toată discuția)
Vanzarea directa a produselor obtinute de mici producatori agricoli rooeg rooeg Sunt producator agricol si doresc sa vand produsele mele(oua ,lapte,branza,pui gaini ,curcani.) la clienti pe baza de abonament saptamanal.Exista forma legala ... (vezi toată discuția)
Pfa ;ce impozit voi plati? vand la piata agroalimentara Miticabs Miticabs Am avut PFA cod CAEN 0150,am in gospodarie pasari si animale,7 vaci cu lapte.Pentru a putea vinde pe piata laptele si perdusele obtinute din ... (vezi toată discuția)