avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzarea directa a produselor obtinute de mici ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzarea directa a produselor obtinute de mici producatori agricoli

Sunt producator agricol si doresc sa vand produsele mele(oua ,lapte,branza,pui gaini ,curcani.) la clienti pe baza de abonament saptamanal.Exista forma legala dar care sa nu te faca sarenunti?#-o
Cel mai recent răspuns: rooeg , utilizator 22:20, 7 Aprilie 2010
Producator, producator, dar de la primarie ai ceva? Ordinul ANSVSA nr 301/2006 ingradeste livrarile la domiciliu. Exemplu: produsele din lapte nu se pot vinde decit din incinta fermei,gosodariei. Ai nevoie de carnetul de sanatate al animalelor de la care provin produsele.Trebuie sa completezi un registru de producator care cuprinde cantitatea de produse primare etc.IDaca ai carnet de producator in mod legal produsele se pot valorifica numai in piete sau alte spatii special amenajate.
Asa este ca si producator agricol nu am voie sa vand de cat in piata .Eu doresc sa livrez la domiciliu clientului si incerc sa gasesc o modalitate legala . Nu inteleg de ce este interzis, dar inteleg ca este lege . Atunci cel mai bine pentru mine ca si producator agricol e sa vand direct din ferma unei" CasA de comenzi" care poate livra la domiciliu. Exemplu; Sotia mea este producatorul agricol care livreaza produsele la Casa de comenzi,PFA care sunt eu ,se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege nr. 145 din 2014 Raluca2017 Raluca2017 Buna ziua, dragii mei! Ma intereseaza cateva detalii referitoare la legea nr. 145 din 21 octombrie 2014, referitoare la modalitatea de comercializare a ... (vezi toată discuția)
Certificat de producător - vânzare online a produselor Andreea9812 Andreea9812 Buna seara! O persoană care produce produse agricole și are certificat de producător poate să vânda marfa folosind grupurile de Facebook ca promovare ... (vezi toată discuția)
Consumul '' patriotic '' sau '' cum ne taiem creanga de sub noi '' ContSters205490 ContSters205490 OARE mai suntem sau nu '' Patrioti '' ?? MAI cumparam produse romanesti ....... cele care mai sunt ......... ?? Sau ne-au ... (vezi toată discuția)