avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... O mare problema pe forum...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

O mare problema pe forum...

Da... exista o mare problema pe forumul acesta... am deschis o suta de topicuri si aproape nimeni nu vrea sau nu stie sa raspunda.... :((

Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 20:59, 10 Mai 2011
Buna seara.
Ma scuzati , dar o parte din intrebarile,si raspunsurile Dvs. sunt offtopic.

@freeelis
Imi cer scuze stimate coleg pentru interventie.
Raspunsurile poate:D... intrebarile in nici un caz :P
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2011
Iulian81, utilizator
@ Gabrielle
Nu ai de ce sa iti ceri scuze nu am pus monopol la sectiunile unde sunt moderator ......:-/
Intrebarile puse nu sunt offtopic , posibil doar raspunsurile ...

@ Iulian81
O mare din intrebarile puse de tine au primit raspuns ... Utilizatorii, Moderatorii , Consultantii care participal la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nimeni nu este obligat sa va dea un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.
@Iulian: intre noi fie vorba, eu observ ca oamenii ti-au raspuns la intrebari. Si spicuiesc cateva topicuri:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
etc

Din cate observ insa, sunt si intrebari de genul "cat castiga in medie un avocat?" sau "cum sa devin avocat de business?", etc. Ideea e ca la genul asta de intrebari, e complicat sa-ti dea cineva un raspuns.

Revenind la marea problema pe care ai expus-o tu, cred ca intrebarile tale ramase fara raspuns se incadreaza in media intrebarilor din forum ramase fara raspuns. Intre 5 si 10%. Si, tinand seama de faptul ca ai deschis sute de discutii in forum, dupa cum spui tu, inseamna ca la 90 dintre ele ti s-a raspuns, iar marea problema se reduce la lipsa raspunsurilor pentru celelalte intrebari. Iar in privinta asta... stii cum e, nimeni nu e perfect.

Poate daca renunti la unele intrebari generale si pui intrebari mai aplicate, ai mai multe sanse de raspuns. Zic si eu. Ca, sincer, eu unu habar n-am cat castiga in medie un avocat. Si daca iti raspund ca ai putea incerca sa intrebi la institutul national de statistica, o sa zici ca nu ti-a raspuns nimeni, nu?

Bafta si succes in noua profesie pe care inteleg ca vrei sa o faci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit raspuns in forum marydoru marydoru ce fel de site e asta? pt ce e fc daca nimenii nu rasp ? am adresat acceias intrebare de 3 ori am avut ceei 7 anii d aks am vb ft frum , ce rol are site asta ? ... (vezi toată discuția)
Completare d112 ContSters289528 ContSters289528 As dori sa stiu ce data se completeaza in D112 la \\"\\"data plecarii\\"\\" ? E data incetarii CIM? Sau e ultima zi lucrata? As dori sa imi mentionati si ... (vezi toată discuția)
Diferente pensii amarianaro amarianaro Urmatoarea situatie Pot iesi la pensie in mod normal, la limita de varsta (am varsta standard de pensionare si stagiul de cotizare impus) si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)