@Iulian: intre noi fie vorba, eu observ ca oamenii ti-au raspuns la intrebari. Si spicuiesc cateva topicuri:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
etc
Din cate observ insa, sunt si intrebari de genul "cat castiga in medie un avocat?" sau "cum sa devin avocat de business?", etc. Ideea e ca la genul asta de intrebari, e complicat sa-ti dea cineva un raspuns.
Revenind la marea problema pe care ai expus-o tu, cred ca intrebarile tale ramase fara raspuns se incadreaza in media intrebarilor din forum ramase fara raspuns. Intre 5 si 10%. Si, tinand seama de faptul ca ai deschis sute de discutii in forum, dupa cum spui tu, inseamna ca la 90 dintre ele ti s-a raspuns, iar marea problema se reduce la lipsa raspunsurilor pentru celelalte intrebari. Iar in privinta asta... stii cum e, nimeni nu e perfect.
Poate daca renunti la unele intrebari generale si pui intrebari mai aplicate, ai mai multe sanse de raspuns. Zic si eu. Ca, sincer, eu unu habar n-am cat castiga in medie un avocat. Si daca iti raspund ca ai putea incerca sa intrebi la institutul national de statistica, o sa zici ca nu ti-a raspuns nimeni, nu?
Bafta si succes in noua profesie pe care inteleg ca vrei sa o faci.