avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Diferente pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Diferente pensii

Urmatoarea situatie
Pot iesi la pensie in mod normal, la limita de varsta (am varsta standard de pensionare si stagiul de cotizare impus) si in acelasi timp ma pot pensiona medical (gr 2 sau 3) cu stagiu complet, neavand nevoie de stagiu potential.

In aceasta situatie, cele 2 variante de pensii sunt egale sau sunt diferite ca valoare ?
Daca sunt diferite, care este mai mare si cu ce procent.

Multumiri.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:17, 31 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Daca indepliniti conditiile pentru pensie la limita de virsta, de ce sa va mai complicati cu alte variante? Nici una din variante nu va avantajeaza financiar.
Ati deschis mai multe topicuri:

www.avocatnet.ro/content/for...

Rog moderatorii sa le uneasca intr-unul singur,pentru a se putea intelege ceva din aceasta discutie.

Eu din toate cele postate,inteleg ca nu indepliniti conditiile pentru limita de varsta.
Reducerea este de 2 ani din 65 pentru 10 ani in grupa II-a in procent de 100%.

Interventie moderator:
:rtfm:
amarianaro:

1. Daca deschideti un topic nou pentru fiecare intrebare pe aceeasi tema nici noi nu vom intelege nimic si nici dvs. nu veti primi raspunsurile corecte.

2. - Intrati pe acest topic si puneti toate intrebarile pe aceasta tema.
- V-am inchis toate celelalte topicuri anterioare.

3. Ar fi bine daca ati citi si Regulamentul de postare pe forum.
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea pensiei pentru limita de varsta ContSters377479 ContSters377479 în ianuarie 2019 am dreptul la pensie de limită de vârstă. am 11ani si 3luni în grupa II lucrați.vă rog frumos dacă pot iesi la pensie cu reducere de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata panadaniela panadaniela Daca am 55 de ani, 36 de ani vechime, 4 ani grupa a doua pot sa ma pensionez anticipat, avand 3 copii.Vreau sa stiu daca pentru pensionare anticipata scade si ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? ContSters295942 ContSters295942 Buna ziua Vin cu rugamintea de a ma lamuri cind pot iesi la pensie , F,23.11.1957 28 ani lucrati din care 8ani gr,2 multumesc (vezi toată discuția)