As dori sa stiu daca pentru activitatile care se autorizeaza in baza declaratiei pe propria raspundere si anume codurile CAEN 4711 si 4729 trebuieste mers la DSP si depus:
a) cererea de autorizare, conform modelului prevazut in anexa nr. 3;
b) declaratia pe propria raspundere semnata, dupa caz, de managerul unitatii/administrator si/sau titularul activitatii, conform modelului prevazut in anexa nr. 4 a) din Ordinul nr. 1030 din 20/08/2009 al M.S.
sau
in baza declaratiei pe propria raspundere data la ONRC acestia anunta DSP-ul si acestia vin din proprie initiativa. Cum este corect?
O alta problema, avand in vedere ca afacerile mele se desfasoara in domeniul produselor naturiste este despre noile reglementari din domeniul naturist . Stie cineva despre acest fapt?
Mai ales daca pe ambele coduri vindeti produse naturiste, si nu oua, carne, lapte, declaratia data pe propria raspundere la registrul comertului este suficienta. Ea pleaca prin intermediul registrului in cele "4 zari", mediu, sanitar, sanitar-veterinar si protectia muncii, cei de acolo afla de existenta d-voastra si daca considera necesar va viziteaza!
Cod caen 4711
mikiba
Buna seara
Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN .
Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)