Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deschide un depozit de produse alimentare (conserve de carne, conserve de peste, pate, biscuiti, etc), produse aduse din spatiul UE pentru distributie in Romania. Ce conditii trebuie sa indepilneasca spatiul de depozitare, ce autorizatii de functionare imi trebuiesc si ce legislatie trebuie sa respect?
Multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns, dar ma intereseaza mai detaliat legislatia in vigoare, stiu ca trebuie:
- Autorizatie Sanitara de Functionare emisa de Directia de Sanatate Publica (procedura de autorizare - ordin 1030 din 20.08.2009, pentru coduri CAEN 4722 - comert cu amanuntul al carnii si al produselor din carne si CAEN 4729 - comert cu amanuntul al altor produse alimentare)
- Autorizatie / Inregistrare Sanitar Veterinara emisa de Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (procedura de autorizare - HG 573 din 13.06.2002 - obiectivul Depozit Alimentar si cod CAEN 4722 - caen vechi 5222 + ordin 111/16.12.2008 - conform acestui ordin trebuie doar inregistrare)
Sper sa ma lamureasca cineva in legatura cu conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un depozit alimentar.
Cod caen 4711
mikiba
Buna seara
Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN .
Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Cod caen - srl-d
Zamora
Buna ziua,
Vreau sa imi infiintez un SRL-D pentru a deschide un Fornetti, si am o intrebare cu referire la codurile CAEN... as vrea sa aflu parearea ... (vezi toată discuția)