avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplatirea salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplatirea salariului

sotul meu a lucrat cu contract de munca la o firma de paza 2 luni,februarie respectiv martie.din cauza neplatii salariului si a depus demisia stand astfel dupa cum cere legea 2 saptamani in preaviz.au trecut mai bine de 40 de zile de la demisie iar lui nu i s a mmai platit nici macar o zi din cele 2 luni jumate lucrate.ce putem face pentru a i si lua acei bani e vorba de 750 lunar.lui directorul acelei firme de paza spunand ca o sa i dea intr o zi banii.unde poate sotul meu sa mearga sa depuna oplangere ceva,sa si ceara dreptul!multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:52, 10 Mai 2011
Poate sa actioneze in judecata firma de paza si sa solicite obligarea acesteia sa-i achite drepturile salariale restante, actualizate la data platii efective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiuni,minciuni... dannyeld75 dannyeld75 Sunt D din rm-valcea si pana la 31.03.2013 am fost angajat al unei societati de paza cu sediul in bucuresti incepand cu data de 01.11.2011,firma respectiva ... (vezi toată discuția)
dosar imputatie gabrryela gabrryela Buna ziua, Ma numesc Gabriela si am si eu o mare problema in ceea cel priveste pe sotul meu.Va rog sa ma lamuriti ca sunt in ceata total, nu mai inteleg ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de la unitate cu toate actele Guse_Alex Guse_Alex Mama sa angajat la o firam de paza si protectie. La angajare i-a cerut toate actele in original si ea le-a lasat. La ora actuala are restant 3 salarii si nu ... (vezi toată discuția)