sora mea a girat cu un apartament cu trei camere,un coleg de-al ei de serviciu,pentru suma de 28000 euro,in 2007 de la banca b.r.d. tot anul trecut a reusit sa o pacaleasca sa scoata 25000 lei ron de la banca b.c.r. acest "coleg"nu mai vrea sa plateasca ratele de trei luni,si ,bancile tot trimit somatiile si la serviciu si la adresa lui.am reusit sa-l determinam sa scrie angajamente de plata la cele doua banci, dar mai departe oare ce se v-a intimpla?v-a ramine sora mea fara apartament si cu datoria in lei?daca cineva poate sa ne ajute il rugam frumos. multumim
Atata timp cat acea persoana care a beneficiat de imprumuturi isi va plati ratele sau angajamentele de plata, nu va fi nici o problema. Dar daca nu, este exact asa cum ati banuit, vor fi probleme, intrucat bancile vor investi contractele de credit si vor trece la executarea silita, fara sa faca o alegere, mai intai impotriva titularului si ulterior girantului.
Pentru apartament, ar fi bine ca sa il convingeti pe imprumutat sa gaseasca un alt apartament si sa schimbe ipoteca instituita pe apartamentul surorii dvs. Si acest lucru, cat mai repede posibil.
Inselaciune sau nu?
d_benone
Buna seara.Sora mea a girat cu apartamentul ei un fost coleg de-al ei cu o suma mare de bani in euro si lei la o banca.Acest individ dupa ce s-a vazut cu ... (vezi toată discuția)