avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... blocare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

blocare salariu

Am facut descoperire de card 1 salariu iar pe 28 iun am avut o lei pe card. Pe 30 mi s-a luat automat dobanda -20 lei si acum am -20 lei pe card. In ziua de salariu consultand online contul meu vad cu nu mi s-a virat salariu.E posibil sa-mi fi oprit banca de pe 30 iunie pana pe 4 iulie salariul !?!?!
Adica mi s-a blocat salariu ? E posibil asa ceva sa nu mai iau salariu fara nici o justificare ?

Daca e doar o greseala de contabilitate cine ma despagubeste?
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2008
b.timofte, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 5 Iulie 2008
Pentru a avea raspunsurile la aceste intrebari, mult mai simplu ar fi sa intrebati la firma unde lucrati daca s-a virat salariul si de la banca sa solicitati un extras de cont pentru perioada care va intereseaza.
am fluturasul de salariu. da nu am bani in cont. nici nu apare tranzactia de transfer
Pai daca nu apare transferul in extrasul bancar inseamna ca nu s-a virat salariul.
Toti colegii au luat salariu in afar de mine !
Daca nu va apare tranzactia de transfer, inseamna ca nu v-au virat banii in cont.
Intrebati la serviciul de contabilitate si la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu executorul judecatoresc radu1973 radu1973 buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie ... (vezi toată discuția)
Card de salariu pelubogdana pelubogdana am si eu doua intrebari~daca salariul net de pe fluturas coincide cu suma virata pe cardul de salariu si daca se vad miscarile in cazul in care mai exista un ... (vezi toată discuția)
Fluturas de salariu M123G M123G Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatieL in urma modificarii bazei de calcul CAS in 2012, mi s-a retinut din salariu anul acesta o suma in plus fata de ... (vezi toată discuția)